Bert's Indoor Spuit Service is gespecaliseerd in het spuiten van plafonds en wanden in de nieuwbouw, bij renovatie en onderhoud zowel voor kleine als grote projecten. Bert Waiboer is de prijswinnend en vakbekwaam spackspuiter van de Noordkop.

Bert bezig met het spuiten van een kamer

De spuitpleisters hebben in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt zowel in de hardheid als schrobvastheid en kleur. De keuze in kleur maar ook structuur is heel divers: in alle RAL kleuren en van heel fijn tot zeer grof. We passen de kleur en structuur aan naar uw wensen.

Wij werken uitsluitend met een hoogwaardig kwaliteits producten van het merk BranderĀ®. Wij bieden u onder andere de volgende producten :

Brander Crystal wit
Brander-CrystalBrander Crystal is een veel gebruikte spuitpleister vooral voor plafonds, maar ook voor wanden. Prijstechnisch gezien is Crystal in vergelijking met andere materialen het voordeligst. Crystal is een harde kalkhoudende spuitpleister en is uitstekend vullend en dekkend en redelijk schrob- en watervast. Alleen in wit verkrijgbaar.

Brander Briljant
Brander-BriljantBrander Briljant is een kalkvrije spuitpleister die veel gebruikt wordt op wanden om zijn stootvastheid. Briljant is in veel kleuren te verkrijgen (ook van Histor en Flexa) en kan heel fijn worden gespoten. De hardheid van Briljant is zeer goed en is goed schrob- en watervast.

Brander Diamant
Brander-DiamantBrander Diamant is de hardste en kostbaarste spuitpleister, die veel gebruikt wordt op wanden en is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Diamant heeft een zeer fijne structuur en is zeer schrob- en watervast.

Etienlogo xsT